7.4

Aamulla palasimme takaisin töihin. Päivästä näyttää tulevan taas kiva ja koirat pääsivät ulos nauttimaan auringosta. Siivosimme ja ruokimme koirat. Pienemmät pennut olivat myös ulkona ja leikimme niiden kanssa aamun. Lisäksi leikimme muiden koirien kanssa, sekä harjasimme niitä. Pesimme yhden koiran, joka on lähdössä huomenna näyttelyyn. Kävimme myös pesemässä pointterit, koska Natalia on lähdössä myös näyttelyyn mukaan. Lisäksi meille tuli yksi uusi koira vierailemaan, joka lähtee myös näyttelyyn matkaan. Se on Tuulan kasvatti ja Sara esittää sen näyttelyssä.

Aamupäivän jälkeen teimme Sofian kanssa juustokakun, koska tuulan äidillä on tänään synttärit. Sen jälkeen Mirella lähti Saran kanssa käyttämään pointtereita lenkillä. Ilma oli todella lämmin, joten kuumahan siinä tuli kun ylämäkiä nousi vuorille.

Iltapäivällä menimme takaisin kenneliin ja päästimme koirat ulos. Pesimme koiran, joka tuli hoitoon näyttelyreissun ajaksi, sekä trimmasimme sitä hieman. Sen jälkeen treenasimme pentuja ja lenkitimme paria koiraa. Leikimme myös muiden koirien kanssa, sekä pesimme yhden ja harjasimme niitä. Illalla otimme taas koirat vähän normaalia myöhempää sisälle, koska oli niin hyvä ilma. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27.3.2018

31.3

24.3