6.4

Tänään meillä on vihdoin taas vapaapäivä ja suuntaamme Rooman eläintarhaan Bioparkoon. Päivästä oli luvattu todella lämmin ja aurinkoinen, lämpötilan tulisi kohota jopa 21 asteeseen.
Suuntasimme heti aamusta eläintarhaan. Odotimme innolla sinne pääsyä, koska siellä olisi sellaisia eläimiö joita emme olleet aikaisemmin nähneet. Niitä ovat mm. kirahvi, norsu, virtahepo, kenguru, sekä vyötiäinen. Joillakin eläimillä oli ihan kivat elinolot ja niillä oli isot tarhat, missä ne pystyi toteuttamaan lajityypillistä käyttäytymistään. Apinoilla mm. oli isot leikkikentät joissa ne pystyi hyppimään ja pomppimaan. Joillakin eläimillä taas oli hivenen pienet tarhat, eivätkä ne olleet niin hirveän hyvinvoivan näköisiä. Mutta ihan kiva kokemus oli nähdä tälläinen vähän ekstoottisempi eläintarha ja kiva oli tutustua uusiin lajeihin! :)
Puiston jälkeen suuntasimme hetkeksi vielä roomaan ja hetken siellä kierrettyämme lähdimme junalla takaisin kotia kohti. Emme olleet aivan varmoja busseista, että mille asemalle meidän pitäisi jäädä. Netissä olevat aikataulut ovat italiaksi ja ne ovat kovin sekavia. Meidän tuurilla tietenkin menimme väärin ja odotimme todella pitkään bussia väärällä asemalla. Lopulta kyselimme muilta bussikuskeilta, että miten pääsemme Sacrofanoon. He sitten ystävällisesti neuvoivat mikä bussi meidän pitäisi ottaa ja missä meidän pitäisi vaihtaa toiseen. Lopulta onneksi pääsimme turvallisesti takaisin kotiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27.3.2018

31.3

24.3