1.4

Aamulla menimme normaalisti tekemään kenneliin työt. Päästimme koirat ulos ja ruokimme ne. Sen jälkeen taas siivottiin sekä sisällä, että ulkona. Poikien puolen seinämaalauksia jatkettiin hieman ja paranneltiin joitakin kohtia. Käyttime paria koiraa lenkillä ja leikittiin muiden kanssa. Sen lisäksi pestiin yksi koira ja harjattiin muita.

Puolen päivän jälkeen Francescon siskon perhe,sekä heidän äiti tulivat syömään. Oli todella kiva syödä perinteisiä Italialaisia pääsiäisruokia ja viettää aikaa italialaisten kanssa. He ovat aika kova äänistä kansaa mutta rempseitä ja mukavia. :) Ruoka oli todella hyvää ja maukasta.

Iltapäivällä menimme taas koirien luokse. Oli jälleen hyvä päivä ja päästimme kaikki ulos ja sillä välin siivosimme kennelin tilat. Leikimmeja rapsuttelimme koiria, sekä treenasimme yhtä nuorta urosta vähän näyttelyitä varten. Sillä on kuulemma kahden viikon päästä Kanadassa ensimmäiset näyttelyt. Illalla vielä pesimme ulkotarhat sen jälkeen kun olimme ottaneet koirat sisälle.

Päivän päätteeksi kävimme taas sulkemassa kennelin ja tarkastamassa vielä, että kaikilla oli kaikki ok.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27.3.2018

31.3

24.3