23.3

Tänään me jaoimme päivän Mirjam piti vapaapäivän ja Mirella teki työpäivän.

Kennellissä aloitin aamulla normaali siivouksista ja koirien uloslaitosta. Sen jälkeen ruokin koirat ja siivoilin ulkona. Sen jälkeen käytin pointterit ulkona ja siivosin nurmikolta jätöksiä pois. Tänään oli sen verran kylmä ja tuulinen sää ettei koirat olleet kovin kauaan ulkona. Siksi pääsin pesemään ulkoaitauksia.

Iltapäivällä päästin koirat taas ulkoilemaan ja siivosin sisällä. Osalle annoin taas ruokaa. Sitten pidimme koirien kanssa leikkihetken ja käytin yhtä lenkillä. Lopuksi kävin vielä pentuja katsomassa. Ne oli kovasti kasvanut ja silmätkin oli ruvennut aukeamaan. :)

Illalla kävin vielä laittamassa ovet kiinni ja tarkistin että kaikki oli ok.
-Mirella

Minun päiväni lähti bussilla Montebelloon ja sieltä junalla Roomaan. Roomassa minulla ei niinkään ollut määränpäätä joten vain käyskentelin eteenpäin. Satuin löytämään shoppailu alueen, kierrettyäni sen huomasin, että olimme aikaisemmin vain kävellyt siitä ohi. Vaatteet täällä tuntuu olevan hyvinkin halpoja verrattuna suomeen. Tietenkin on ne kalliimmat merkit kuten Guess ja Lacoste. Ja nahka laukkuja, kenkiä ja lompakoita tuntuu olevan loputtomiin. Ruoka on täällä aika pasta,pitsa ja juusto, liha painotteista. Kuitenkin monet tavallisetkin liharuoat, kuten lasagne saa kasvisvaihtoehdolla. Tiet ovat päällystetty monissapaikoissa kivillä ja asfaltti on lähinnä rooman ulkopuolella, missä ei niinkään ihmiset kulje.
-Mirjam

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27.3.2018

31.3

24.3